930×122 CAPRA 5

agresiune

Pitești. Minor violent, total scăpat de sub control! Ce a putut să facă acesta

Pitești. Minor violent, total scăpat de sub control! Ce a putut să facă acesta

Citiți și: Individul care a băgat piteștenii în sperieți! Fapte scandaloase în plină stradă

Un băiat de 17 ani, aflat într-un centru de protecție socială pentru minori, a agresat alți doi copii instituționalizați în același sediu.

Mai mult, minorul ar fi amenințat cu acte de violență și distrugeri, două angajate ale centrului.

Citiți și: Poliția clarifică acțiunile bărbatului din incidentul ,,Publitrans”! Cine este

,,Reamintim că în ziua de 16 iunie a.c., după administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile, printre obligațiile stabilite fiind și cele de a nu se apropia la mai puțin de 100 metri, respectiv de a nu lua legătura, direct sau indirect, cu persoanele vătămate sau cu martorii.

Pitești. Minor violent, total scăpat de sub control! Ce a putut să facă acesta

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90