EcoMoto 930×122

colegiul national alexandru odobescu

Pitești. Noutate de ultim moment la un mare colegiu din oraș

Pitești. Noutate de ultim moment la un mare colegiu din oraș

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, anunță că a fost finalizată o nouă investiție privind sistemul de învățământ preșcolar din municipiu.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Este vorba despre o investiție la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”.

”Am reabilitat și curtea interioară a Colegiului Național „Alexandru Odobescu”!

Administrația Domeniului Public a asfaltat aproximativ 1000 de mp și a organizat 35 de locuri de parcare pentru uzul cadrelor didactice și al personalului administrativ.”, transmite primarul Cristian Gentea.

Pitești. Noutate de ultim moment la un mare colegiu din oraș

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ioana spune:

    A fost un spațiu verde , frumos
    acum e smoala și niște borduri

  • Cris spune:

    Pai ce știe PSD să facă altceva ?O parcare subterană in zona nu se putea (ca sa parcheze localnicii,cu bariera,iluminat) și să rămână pt alții locuri dispo la suprafata.Ar fi și mai aerisit…Trotuare libere 100%…Am fi rămas și cu spatiu verde și ar fi existat și pt cei care sunt pasageri în zona (in vizită la cineva,la un cabinet sau iei copilul de la școala și ai nevoie de o oprire de 10 min in zona nu la 3 km).
    Firmele lor de casa nu pot să facă parcări subterane că nu au specialiști (ăștia sunt la nivel de lopata inca,până la director/partron) și ,in plus costul e prea mare la subterane sa mai poată face ei x10 ,să iasă plusul pt Partid,din bani publici,adica pe cârca contribuabililor.Sa nu mai zic de muncă și durata…Cum mai bifează ei repede inca o realizare măruntă și penibila fix ca asfaltul pe trotuarele din centru,la Zinca.Ca tot vb de licee…Nici in fostele țări sovietice sau Iugoslave,nu mai vezi asfalt in astfel de locuri.Nici in Ucraina,saracii..ca și votanții și membrii lor de partid !Cu ăștia sa intre Romania in Schengen ?

  • Nelu Ilie spune:

    Eram sigur că se găsesc unii care să spună că nu e bine.Sunt dintre cei care caută pete în soare.

  • TeroristulPasnic spune:

    Mare investitie a facut Gentea! Bleah !
    Asa a facut si cu mizeriile ale de statii de autobuz care atunci cind ploua si bate vintul vei fi sigur ca o sa fi udat !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90