930×122 CAPRA 5

dispărută

Pitești. O tânără de 20 de ani și fiica ei de 1 an și 4 luni, date dispărute

Pitești. O tânără de 20 de ani și fiica ei de 1 an și 4 luni, date dispărute

Citiți și: Atacat în parcarea blocului! Scandal ce s-a lăsat cu evaluare medico-legală

Update: Tânăra și copilul său au fost identificați. Din primele verificări rezultă că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări pentru identificarea unei tinere de 20 de ani, Rebeca Felicia Negoiță, care, în după-amiaza zilei de 2 iunie a.c., a plecat voluntar de la domiciliul de pe raza municipiului Pitești, împreună cu fiica de un an și 4 luni.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fetița de 9 ani dispărută după ce a fost lăsată de mamă lângă o căruță

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că tânăra a mai avut plecări voluntare. Datele referitoare la plecarea voluntară au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Pitești. O tânără de 20 de ani și fiica ei de 1 an și 4 luni, date dispărute

Semnalmente: 1:52 m înălțime, aproximativ 51 de kg, ochi căprui, păr brunet.

Vestimentația la momentul plecării: tricou albastru, blugi de culoare albastru, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90