Donaris 930 x 122

cristian gentea

Pitești: Oamenii, interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile

Pitești: Oamenii, interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma întâlnirilor pe care primarul le-a avut cu cetățenii, tot mai mulți piteșteni sunt interesați de renovarea/anveloparea blocurilor din fonduri nerambursabile.

Reamintim că în urmă cu cinci zile Cristian Gentea, împreună cu reprezentanți din Primărie, Poliția Locală Pitești și cu cei responsabili în cadrul disciplinei în construcții, au mers în teren și au analizat câteva cazuri cu probleme. Subiectul pe larg, AICI: Pericol în centrul Piteștiului!.

Citiți și: „Lumea a văzut că traficul s-a decongestionat! Părerea Poliției contează!”

„Mă bucur să constat că întâlnirile cu cetățenii, prin reprezentanții asociațiilor de proprietari, dau roade!

Așa cum am informat în fiecare dintre cele 9 întâlniri din cartiere, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în august s-a deschis a doua rundă de apel pentru proiecte de acest gen!

În acest moment sunt în evaluare proiectele din primul apel.

Solicitați președinților dumneavoastră de asociații de proprietari, informații! Au deja, cei interesați, modelele de documente care trebuie completate!

Au primit modelul de adresă la întâlnirile pe care le-am avut în fiecare cartier” a transmis primarul Cristian Gentea.

Persoanele care doresc și se hotărăsc să acceseze bani pentru reabilitare găsesc documentele la sediul primăriei, dar și pe site, AICI.

Proiectele vor fi apoi depuse de către municipalitate, între 1 septembrie 2022, ora 10.00, și 31 octombrie 2022, ora 23.59, așa cum reiese din Ghidul specific.

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Rodica S spune:

    Cine dracu nu ar fi interesat sa primeasca bani fara sa fie nevoit sa-i dea inapoi ? E la mintea cocosului !

  • George spune:

    E… nu e chiar atat de usor madame Rodica… și nu e de… mintea oricărui cocoș… Mai întâi să te văd cum „ai luat” așa de repede semnăturile tuturor proprietarilor unui bloc… Dacă mai are si 6 scări… E o… mică Românie… Mai trebuie să fii pregatit cu multă răbdare să explici ca nu vine.nimeni să jupoaie polistirenul deja pus ca să pună altul… și că nu te obliga nimeni sa dai jos termopanele existente… E greu cu birocrația impusă cand lucrezi cu fonduri UE… Ehee… dar și cu propietari mai suspicioși ca să nu zic altfel…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90