New Profesional Consult 930 x 122

amenda

Pitești. Parcare de ,,șmecher” în Centru, lângă ITM

Pitești. Parcare de ,,șmecher” în Centru, lângă ITM

Citiți și: Schimbările momentului la Poliția Locală! Ce se întâmplă

O parcare neregulamentară l-a costat scump pe un șofer.

Acesta a avut și el ,,puțină treabă”, așa că a decis să parcheze fix în jumătatea trotuarului, pe strada Constantin Cristescu, în apropierea sediului ITM.

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi care circulă cu 50 km la oră

Din păcate pentru el, ideea nu a fost foarte inspirată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, polițiștii locali au fost ,,pe fază” și au intervenit, ca de fiecare dată când este cazul, sancționându-l pe șofer.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

Pitești. Parcare de ,,șmecher” în Centru, lângă ITM

Parcarea neregulamentară l-a costat pe acesta 435 de lei și două puncte penalizare la permis.

Autoritățile locale fac apel către cetățeni să respecte regulile de circulație și să dea dovadă de bun simț în societate.

Poliția Locală va interveni și va sancționa contravențional ori de câte ori este nevoie și nu va trece cu vederea astfel de situații.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    O țara de needucați sifonari și pupincuristi am ajuns. E plin de jmecheri prim orasi rupți de foame care parchează pe unde vor și cum vor. Ar trebui sa fie amenzile mult mai mari ca sa-i potolească. O sa spună unii inteligenți ca nu avem locuri de parcare,avem locuri chiar multe dar costa 2 lei ora sau nu sunt in exact in fata instituției unde are el treaba. Noi suntem învățați ca totul sa fie gratis.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90