New Profesional Consult 930 x 122

agresor

Pitești. Poliția Locală ,,luată cu asalt”, acum! Au venit toți!

Pitești. Poliția Locală ,,luată cu asalt”, acum! Au venit toți!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Mai mulți reprezentanți ai polițiilor locale din țară au ajuns, în aceste momente, la sediul Poliției Locale din Pitești (Bulevardul Eroilor, nr. 30).

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

Toți cei prezenți urmează să meargă în fața Spitalului Județean din Pitești, în semn de solidaritate pentru polițistul local care se zbate, de săptămâna trecută, între viață și moarte.

 

,,Acest eveniment care ne-a adus împreună este unul destul de neplăcut. (…).

Vrem să transmitem mesajul nostru, întotdeauna vom fi alături de cetățean, orice s-ar spune!”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Pitești. Poliția Locală ,,luată cu asalt”, acum! Au venit toți!

Declarația integrală, AICI.

 

Mai mulți polițiști locali au venit, din mai multe colțuri ale țării, să transmită clar cetățenilor că Poliția Locală nu este dușman al cetățenilor.

 

Reamintim că, săptămâna trecută, un teribil incident a avut loc în centrul Piteștiului, în urma căruia, un polițist local se zbate și acum între viață și moarte.

În timp ce își făcea datoria, agentul a fost lovit în față de un tânăr și a căzut cu capul de asfalt, rămânând inconștient.

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) în articolul publicației ePitești, AICI: – Pitești. Polițist între viață și moarte! Bătut în Centru de un puști de 20 de ani – 

De atunci, polițistul local este încă intubat la secția ATI din cadrul Spitalului Județean Argeș, iar medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, acest incident ar fi cel mai grav din țară, fapt ce a adus indignare atât în rândul polițiștilor din toată țara, cât și al oamenilor.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

De asemenea, purtătorul de cuvânt vine cu precizări despre starea de sănătate a polițistului local.

Detalii, AICI

 

,,A fost ceva spontan, nu a organizat nimeni, nimic.”

La întâlnire au luat parte polițiști locali sosiți din peste 10 județe din țară, pentru a fi alături de colegul său aflat pe patul de spital.

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • Stefan spune:

    într-adevăr trist că au trebuit să fie solidari fix in astfel de momente.

  • Marian spune:

    Numai vipuri

  • Eleonora spune:

    Păcat că trebuie întotdeauna să se întâmple ceva grav ca cei care gestionează siguranța cetățenilor să înțeleagă că trebuie să – și facă datoria! Atenție, domnule primar! Treziți-vă!

  • Popescu Eduard spune:

    E foarte simplu: scoateti patrule de jandarmi pe strada!!! Oricum nu fac nimic. Participa pe la evenimente sportive din cand in cand…
    Sa iasa in strada si sa patruleze, atat in centru cat si prin cartiere.
    E atat de simplu incat nici nu va imaginati. . .

  • Petrescu Maria spune:

    Felicitări tuturor! Este o dovadă de unitate care trebuie să transmită un mesaj puternic, polițiștii locali există, muncesc, creează punți de dialog cu comunitățile locale.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3