930×122 CAPRA 5

batut

Pitești. Prim-procuror, precizări despre pustiul care l-a lovit pe polițist!

Update, ora 18:55: Pitești. Prim-procuror, precizări despre pustiul care l-a lovit pe polițist!

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

„La data de 5.11.2023, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a fost sesizat cu privire la faptul că, în data de 4.11.2023, în jurul orelor 21:40, un bărbar l-a agresat fizic pe un polițist local din cadrul Poliției Locale a Municipiului Pitești.

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj (n.r. raportat la vătămare corporală), iar din actele medicale puse la dispoziție de Seriviciul de Medicină Legală Argeș a reieșit faptul că, în urma loviturii primite, i-a fost pusă viața în pericol persoanei vătămate.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

A fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi sesizată Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Anddrei Gheorghe.

 

Update, ora 18:25: Pitești. Acesta este pustiul care l-a lovit pe polițist!

În urmă cu puțin timp, agresorul polițistului local a fost reținut pentru ultraj raportat la vătămare corporală. Viața polițistului a fost pusă în pericol, conform municipalității.

Știrea inițială: Pitești. Polițist la un pas de moarte! „Este cel mai grav caz din țară”

Așa cum v-am informat astăzi, un polițist local este în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Se află în comă după ce seara trecută a fost lovit de un tânăr și s-a prăbușit la pământ.

Totul s-a întâmplat cu câteva minute înainte de a ieși din tură.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești, face precizări despre acest caz.

Detalii în declarația video de mai jos:

 

Alte detalii pe marginea acestui caz puteți (re)citi AICI și AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Cetățeanul suparat spune:

    Dacă nu pot ieși și ei la pensie mai repede, ca și polițiștii de la națională… La 55 ani nu mai ai o condiție fizica care sa iti permită sa poti face fata agresiunilor care apar în serviciul de patrulare

  • Florin spune:

    Cine raspunde de faptul ca acest politist local efectua serviciul singur?

  • Marian spune:

    Politia locala trebuie desființata. Politia nationala se simte jignita ca primarul doreste egalizare intre cele 2 institutii.
    Fără școală, fara competențe, fara instrucție, angajari cu dedicatie, dar cu salarii egale sau mai mari.
    DESFIINTARE!!!! Optimizare costuri pentru comunitate.

  • Edy spune:

    Pedeapsa maximă pentru tentativă de omor! Nu pentru ultraj. Când îi dai unui un pumn în față cât poți de tare denota un singur lucru, că vrei să-l omori!
    Știu că este o utopie ce spun și că trăim într-o lume de … unde infractorii au mai multe drepturi ca oamenii de rând dar trebuie să o spun. Dacă polițistul moare sau rămâne cu sechele pe viață atunci criminalul trebuie obligat la muncă silnică să plătească daune pentru tot restul vieții! Sună a îngrădirea drepturilor? Dar criminalul de ce a îngrădit dreptul la viață unui om?!

  • Eleonora spune:

    Este de neconceput cum se pot întâmpla astfel de fapte într-un oraș ce se vrea cât de cât civilizat,cu tot regretul în ceea ce îl privește pe polițistul lovit, să dea Domnul să treacă cu bine peste necazul în care se află iar domnului primar îi reamintesc că nu suntem nici pe departe de a fi în siguranță,vedeți ceea ce se întâmplă în cartierul Trivale, blocurile 52,53,după cum am mai sesizat de nu știm câte ori și nimic nu pare să se rezolve și asemenea cazuri se pot întâmpla în tot orașul! Ar fi interesant dacă și domnul primar ar lua una în barbă, poate l-ar trezi la realitate!

  • Eleonora spune:

    Și dvs. d-na sau domnișoara Grigorescu,nu-i mai alintați cu apelativul de „puști” sau „teribiliști” pe astfel de elemente!

  • Daniel spune:

    Iluzia este ca orasul este sigur…Seara dupa ora 8 in plin centru pe 1 Mai , e plin de asa zisi pusti, care fac turul salilor de jocuri insirate pe bulevard.
    Cu ochii injectati , unii dintre ei beti sau drogati, injura in gura mare, sunt agresivi cu trecatorii , cer tigari , bani…N-am vazut o masina de politie sau vreo patrula, daca aveti curaj mergeti in spatele blocurilor de la Fortuna tarziu in noapte sa vedeti ghetou.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3