EcoMoto 930×122

acșiune

Pitești: Poliția Rutieră a pus ”gând rău” motocicliștilor!

Update, ora 21.20:

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acțiunea se află încă în desfășurare.

 

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Știrea inițială, ora 21.09

Acum! Acțiune a polițiștilor rutieri, la Pitești. La această oră, oamenii legii desfășoară verificări în trafic, în centrul orașului, pe Bulevardul Republicii.

Verificările îi vizează în special pe motocicliști.

Polițiștii rutieri au instituit un filtru chiar vis a vis de Finanțele Argeș. Până la această oră mai mulți conducători aflați în trafic au fost trași pe dreapta.

 

Au fost date și primele sancțiuni. Un motociclist s-a ales cu o amendă de 1305 lei, 6 puncte penalizare și certificatul de înmatriculare suspendat după ce a fost depistat de polițiști că avea număr de înmatriculare cu ”sistem balama”.

Reamintim că, în această dimineață, ePitești a publicat un articol, trăgând un semnal de alarmă asupra gesturilor inconștiente făcute în trafic de motocicliști.

O gașcă pe două roți a fost surprinsă seara trecută în timp de se lua la întrecere pe șosea, pe raza municipiului Pitești. Unii dintre cei implicați s-au dat și în spectacol, făcând acrobații printre mașini. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv. Pitești: Imagini scandaloase în trafic! S-au luat la întrecere și au mers pe o roată

 

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Abc spune:

    Si la Mioveni trebuie sa ii verifice cineva pe motociclisti

  • Abc spune:

    Asa este doamna!!! Aia de la Mioveni sunt si mai rai! Sa se sesizeze si aici militia!!!!

  • Abc spune:

    La puscarie cu motociclistii!
    Ar trebui interzise motocicletele!
    Si tricicletele!
    Si tot ce se termina in letele!!!
    Aia cu triciclu daca se ridica pe doua roti sunt considerati motociclete sau contraventie?????…
    Pfff ma bulverseaza codul rutier si letele.

  • Abc spune:

    Buna seara
    Este un foarte bun articol prin mesajul si quintesenta transmisa cititorilor si nu numai.
    V-as ruga sa scrieti si despre biciclete, mai precis despre biciclisti, si nu numai
    Sunt deranjat vizual dar si la cornee prin retina de prezenta obscura dar prea cotidiana a oamenilor de genul masculin care incaleca acesti bolizi eco.
    Acesti domni daca i-as putea numi, prin stilul lor de a purta acel echipament, care nu numai din spusele mele dar si dupa o analiza a SAJ Arges opreste circulatia sangelui si duce la parkinson si alte boale doamne fereste, ma dezgusta in sensul ca masa mea platita la celly care apropo aproape s-a dublat ca si costuri, are ganduri de a parasi stomacul subsemnatului.
    Prin urmare, vazand actiunea in forta a politie comunitare care obliga liceenii a matura semintele mancate, in speta coji, ca miezul nu se scuipa, propun actiunea ,,BALLS FOR BIKERS”, in traducere pentru organele coercitive, de a aplica masurile prevazute de lege pentru orice biciclist care are mingile artecs la vedere, si/sau obiecte de vestimentatie prea mulate care in mod evident ii pun in pericol viata, si pararea petitionarului nici nu il ajuta in realizarea cotei de aerodinamicitate dorita.
    De aemenea, mai vreau sa reiterez ca ,,portul” acestor kamikaze pe doua roti m-a imbolnavit la propriu, dar nu si la figurat, dezvoltand o apasare obsusivo-compulsiva pe claxonul masinii mele EURO 2(cu catalizator furat probabil din ura) la vederea acestora pe drumurile patriei, si nu numai, mai calatoresc.
    Prezenta cerere nu se aplica la femei sub 25 de ani, dar se aplica la femei cu peste 25% indice de grasime corporala.
    Cu respect, EURO 1

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3