EcoMoto 930×122

casa de pensii

Pitești. Protest la Casa de Pensii!

Pitești. Protest la Casa de Pensii!

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Proteste, în această dimineață, la Casa de Pensii.

Începând cu ora 10, funcționari publici și personalul contractual din cadrul Casei Județene de Pensii Argeș au ieșit în fața instituției.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Protestatarii își manifestă nemulțumirea cu privire la parcursul legislativ al proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.

Concret, la completarea legii care prevede ca,, personalul casei teritoriale de pensii să beneficieze, prin asimilare, de aceleași drepturi salariale ca și personalul din cadrul CNPP, stabilite potrivit legislației privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice”.

Acest proiect de lege a primit aviz negativ din partea Guvernului iar la Senat, proiectul a fost respins, urmând să intre în dezbaterea Camerei Deputaților.

Pitești. Protest la Casa de Pensii!

,,Nemulțumirile noastre, cu privire la drepturile salariale sunt cunoscute de decidenții politici (…). Cu toate astea, nu s-a luat nicio măsură privind majorarea drepturilor salariale, iar când în sfârșit s-a inițiat un proiect în acest sens, a fost respins”.

Funcționarii mai declară că nu solicită altceva decât egalizarea salariilor cu cele de la nivel central și alinierea cu cele ale funcționarilor publici din alte instituții.

Acest lucru se poate realiza doar prin adoptarea legii de completare a art. 141 din Legea 263/2010, se arată în comunicat.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Nicolae Oprea spune:

    Dar despre competenta,despre seriozitatea voastră în desfășurarea activității, nu aveți nimic de zis?În cazul meu deși am depus toate actele doveditoare mi-ati omis un an și jumătate de vechime.A trebuit sa contest acest lucru și după o jumătate de an în care nu am primit nici un răspuns,deși legea va obliga sa faceți asta în 30 de zile,a trebuit sa vin personal la d-voastra pentru a va demonstra greșeală.Și nici măcar o scuza,de parca ar fi fost ceva normal.

  • Maria spune:

    nu este corect !! Tocmai ei care gresesc in calcularea dosarelor!!! Tocmai ei care nu raspund de greselile facute cred ca intenționat!! In defavoarea pensionarului!!

  • Cristina spune:

    E ușor sa vorbiți din pat ca este foarte ușor la Casa de Pensii, oamenii de acolo fac zeci de dosare pe zi, este logic ca mai apar și erori. Și mi se pare complet just să ceară o salarizare mai buna și un trai mai bun cum toată lumea este îndreptățită.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3