930 pe 122 COSTACHE

agresiune sexuală

Pitești: Revoltător! Femeie agresată sexual într-un autobuz Publitrans

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 60 de ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Acest bărbat este periculos! Gestul făcut în scara unui bloc

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 21 august a.c., în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, o femeie a fost agresată sexual de către o persoană de sex masculin, care a acostat-o și a pipăit-o.

Cel în cauză a fost identificat, iar în urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Un instructor AUTO „s-a dat” la o puștoaică de 18 ani!

Foto descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90