New Profesional Consult 930 x 122

colegiul bratianu

Pitești. S-a intervenit de urgență la „Brătianu”!

Pitești. S-a intervenit de urgență la „Brătianu”!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

În urmă cu două zile, publicația noastră prezenta informații referitoare la necesitatea restaurării porții de intrare în prestigiosul colegiu piteștean ,,Ion C. Brătianu„, cât și a gardului care face legătură cu aceasta, mai concret a unuia dintre stâlpii de susținere.

Primarul a declarat în exclusivitate pentru ePitești faptul că s-a deplasat personal la fața locului să vadă exact care este problema, după întâlnirea cu directoarea de la ,,Brătianu” (Florica Dumitru), care i-a transmis că a făcut sesizări de două luni de zile pentru reparația stâlpului și încă nu s-a intervenit.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Dat fiind faptul că nicio sesizare nu a ajunsese încă la primar, acesta s-a dus să constate problema și să găsească o soluție cât mai rapid.

Lovit de nenumărate ori de mașini, stâlpul putea să cadă oricând pe trotuar sau pe carosabil și să producă o nenorocire.

Declarația integrală a edilului o puteți re(citi) în articolul publicat de ePitești:

AICI – Pitești. Gentea: Cea mai urâtă poartă pe care am văzut-o în viața mea este la ,,Brătianu”

Pe scurt, acesta spunea că poarta este neîngrijită de mult timp și nevopsită. Edilul a făcut referire și la stâlp, care reprezintă un pericol și trebuie, de asemenea, refăcut.

4 august – două zile de la vizita acestuia la „Brătianu”

Astăzi a fost demontată partea de sus a stâlpului de la poarta Colegiului.

Așa cum declara edilul pentru ePitești, reparația stâlpului ridică niște probleme.

Fiind monument istoric, nu se poate interveni oricum.

Gentea a luat legătura cu Administrația Domeniului Public și împreună au găsit o soluție pentru a restaura inclusiv poarta.

Edilul a promis că stâlpul va fi reparat, iar poarta va fi vopsită, îndreptată și i se vor înlocui și balamalele.

Rămâne de văzut cum va arăta, la final, poarta unuia dintre cele mai prestigioase colegii din județ.

Pitești. S-a intervenit de urgență la „Brătianu”!

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cetatean spune:

    Se repara efectul (stalpii portii loviti de soferi) in loc sa se actionezeasupra cauzei: parcarea in curtea liceului declarat ‘monument istoric’.
    Ce parere are dna directoare despre cauza?

    Aproape toate curtile scolilor si liceelor pitestene au ajuns locuri de parcare pentru profesori si alti privilegiati, iar portarii au devenit paznici care permit sau nu accesul cu masini in curte.

    Dar ce sa cerem de la primar in domeniul parcarilor cand CJ Arges si-a tras parcare pe o parte din suprafata Pietei Rosii (Vasile Milea) in dispretul fata de pietonii care ocolesc bariera si balizele de acolo?

  • Pop eva spune:

    orașul pare părăsit de când nu se mai face simfonia lalelelor în oraș. ați dus totul la periferie.vin toti de la tara iar noi din oraș parca suntem la înmormântare. pustiu. nu mai simțim nicio sărbătoare de când toate activitățile le-ati scos afara din oraș. gangul de flori de la mobilul zici ca este Valea plângerii. stațiile de autobuz parca sunt după o calamitate. stam în soare, ploaie, nu contează, de f.mult timp.da,faceți altele,mici,scumpe și proaste…pe banii nostri. gunoaiele călcâie în centrul orașului…pubele vechi și împuțite. pe parcări ne batem ca nu avem nicio regula. aproape totul e pe dos dar ne bucuram ca din banii noștri trăiesc bine cei de la FC Argeș care nu mai au nicio valoare, avem semafoare….va mulțumim d-le primar pt.q.q..grija care ne-o purtați

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90