New Profesional Consult 930 x 122

exercițiu

Pitești. Scenariu extrem la Spitalul Județean! Video

Pitești. Scenariu extrem la Spitalul Județean! Video

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Astăzi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeș a desfăşurat un exercițiu cu forţe și mijloace în teren la Spitalul Județean Argeș, alături de personalul medical și auxiliar al spitalului.

În cadrul acestei activități, nu au fost implicați activ pacienții.

Citiți și: Argeș: Răsună alarmele în tot județul!

Scopul acestuia a fost pregătirea pentru intervenţiile în situaţiile de urgenţă reale, ce ar putea apărea la un astfel de obiectiv.

„Scenariul exercițiului a presupus o situație de urgență produsă pe timpul unor lucrări la rețeaua de gaze a Spitalului Județean, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu într-un spațiu al construcției.

Pitești. Scenariu extrem la Spitalul Județean! Video

Situația tactică presupunea că deflagrația a provocat decesul a două persoane, iar altele au fost rănite.

Astfel, misiunile pompierilor au fost de a căuta, salva și de a acorda îngrijiri medicale la nevoie pacienților și victimelor alături de personalul medical, dar și de a lucra pentru localizare și stingerea incendiului.

Pitești. Scenariu extrem la Spitalul Județean! Video

Au fost urmărite îndeaproape verificarea și actualizarea, la nevoie, a procedurilor de intervenție pentru situațiile tactice simulate, derularea misiunilor pentru salvarea persoanelor aflate în astfel de situații de urgență și aplicarea tehnicilor pentru localizarea și stingerea incendiilor.

Periodic, pompierii argeșeni desfășoară astfel de pregătiri cu forțe și mijloace în teren la diferite obiective importante de pe raza județului nostru pentru a veni în sprijinul cetățenilor, optimizând modul de intervenție în situații de urgență reale”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Foto și video: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90