930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

Pitești. Schimbare de ultim moment la Colegiul ,,Brătianu”

Pitești. Schimbare de ultim moment la Colegiul ,,Brătianu”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

La începutul lunii, publicația ePitești a realizat un material cu privire la începerea unor lucrări de restaurare a porții de intrare în prestigiosul colegiu piteștean ,,Ion C. Brătianu„, cât și a unuia dintre stâlpii de susținere, care leagă poarta de gard.

Problema urgenta din cauza faptului că stâlpul, lovit de nenumărate ori de mașini implicate în diverse accidente petrecute în zonă, putea să cadă oricând pe trotuar sau pe carosabil și să producă o tragedie.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Fiind monument istoric, înainte de a începe lucrările, edilul Cristian Gentea s-a prezentat la fața locului și a luat legătura cu Administrația Domeniului Public, pentru a găsi soluția adecvată situației.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Pitești. S-a intervenit de urgență la ,,Brătianu”!

Așa arăta poarta în momentul demarării lucrărilor de restaurare, la începutul lunii august:

Pitești. Schimbare de ultim moment la Colegiul ,,Brătianu”

Acum, la nici o lună, poarta are un aspect  primitor, mai ales acum, când sute de elevi se pregătesc să-i treacă pragul și să se îndrepte către orele de curs.

Nuanța de verde a fost aleasă chiar de directoarea (n.r. Florica Dumitru) unității de învățământ.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Victor spune:

    In fotografia cu gardul ,,,restaurat,, adica vopsit , nu mai apare capitelul din partea de sus a coloanei portii …Banuiesc ca ,,restaurarea,, nu a constat in demolare…toati stalpii/ coloanele gardului aveau acele terminatii , care in a doua fotografie a coloanei a disparut …

  • DA spune:

    Tot gardul l-au vopsit așa,cred ca acum e cea mai urâta poarta din Pitesti,am impresia ca mecanicul liceului ,cel cu basca sau femeia de serviciu a făcut acest lucru, cu niște vopsea găsită in beci unde era atelierul mecanic cu strunguri și o bidinea veche cu care pedagogi puneau interni la văruit de pomii primăvara.După părerea mea e cea mai urâta poarta.

  • Theodor spune:

    Bai frate,chiar nu putem gasi oameni competenti sa ii punem in functii de conducere atat in fruntea liceului si a primariei…Jalnici oameni ne conduc si noi stam si ne uitam la ei cum isi bat joc de noi….Rusine de ambele parti…..Mie unu imi este rusine…..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3