930 x122 grota rece

cristian gentea

Pitești. Schimbare la intrarea în oraș, lângă Podul Viilor

Pitești. Schimbare la intrarea în oraș, lângă Podul Viilor

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Salpitflor a început lucrările de amenajare a spațiului verde adiacent pasajului rutier de la Podul Viilor, anunță primarul Cristian Gentea.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Concret, este vorba despre ample lucrări de regenerare peisagistică urbană.

„Piteștiul va avea un aer de prospețime, odată cu montarea rulourilor de gazon, a sistemului automat de irigare, plantarea de flori, arbori sau arbuș”, transmite edilul Gentea.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

Foto interior: Facebook/ Cristian Gentea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Florin spune:

    și eu care ma gândeam ca Municipalitatea împreună autoritățile competente au găsit o soluție pentru fluidizarea traficului infernal dimineața, respectiv dupa masa. Când de fapt eu se gândesc cum sa mai cheltuie ceva bani din bugetul local.

  • Ion spune:

    Faceți ceva cu intrarea în oraș să nu se mai facă acele cozi

  • Ștefan spune:

    Poate facetți ceva și cu zona învecinată unde mai nou parchează autobuze și mizeria e la ea acasă,anul trecut parcau căruțele.Strică aspectul întregii zone

  • Me spune:

    Aia ne trebuie noua…verdeata multa..ca la vaci. Atata stie ghentea, sa puna borduri si flori. Dar sa faca ceva la podul ala peste raul doamnei sa micsoreze squarul ala idiot nu vrea. Acolo se strang sute de masini care stau in fundul prostilor care se duc la mall si impiedica circulatia. Dar de…e mai bine sa pui iarba. Astupa mizeria existenta si cica face orasu sa fie frumos. De panaramele de la politia locala nu zice nimic, ca stau ca tutele in loc sa dirijeze circulatia la pod. Stau in masini si se uita lung cum se fac cozi kilometrice. Bani cheltuiti de la buget de ghentea pentru paraziti.

  • Eu spune:

    Cat stai in trafic, mai vezi o floare.

  • Radu spune:

    Cei de la Salpitflor ar fi bine sa onoreze sesizarile primite ptr. toaletarea arborilor de la blocuri. Din noiembrie avem cerere de toaletare depusa, si ei ne spun ca sunt foarte aglomerati si nu pot onora sesizarile asa repede.

  • Mircea- Silviu Nica spune:

    Orice s-ar face, se găsesc destui idioți care să conteste necesitatea…Lor nu le este greu să găsească altele…

  • Cotizantul spune:

    Fiecare bloc la scara vaa ea semafor pe acoperișul blocului va exista spatiu verde și se vor pune tiroliene sau liane pt a sari de pe un bloc pe altul că un jungla nu că nu ar fi orașul ăsta mai rău ca jungla hai sa i dam tov primar o idee noua de achiziție că se termina cu semafoarele și verdeața iar echipa locala de fotbal a rezolvato a trimiso in B să achiziționeze niste drone pt niste poze artistice sa promoveze orașul în lume că doar suntem unici prin ce avem noi aici

  • octy spune:

    Da,corect si eu am crezut cand am vazut titlul articolului ca dnul primar gentea s-a gandit sa faca „ceva”,legat de fluidizarea circulatiei de la sensul giratoriu Podul Viilor…si cond colo „tine-te nenică”…schimba iarba cu rulouri de gazon…”tara moare si baba se piaptana”…dle primar gentea,cand veti face ceva si pentru orasul Pitesti.,..?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3