930×122 CAPRA 5

cartierul trivale

Pitești. Șefii orașului, cu problemele din Trivale pe masă

Pitești. Șefii orașului, cu problemele din Trivale pe masă

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ieri, 20 octombrie, primarul piteștean, Cristian Gentea, împreună cu viceprimarii, administratorul public al orașului, Lucrețiu Tudor, inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu și echipa administrativă, au stat de vorbă cu președinții sau delegații asociațiilor de proprietari din cartierul Trivale.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Am reînceput întâlnirile cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Pitești.

În 20 octombrie, împreună cu viceprimarii, administratorul public și echipa administrativă, am stat de vorbă cu președinții sau delegații asociațiilor de proprietari din cartierul Trivale.

Punctual, fiecare solicitare sau propunere este dezbătută cu piteștenii, în toate cartierele municipiului.

Vă reamintesc că aceste întâlniri prin rotație au loc trimestrial, regulat și consecvent.

Este încă o modalitate, în afara audiențelor săptămânale sau deplasărilor în teren, prin care interacționăm direct, identificăm probleme, găsim soluții și cel mai important, ne informăm și vă ascultăm propunerile.

Săptămâna viitoare ne vom întâlni cu cetățenii din cartierul Găvana.„, a transmis primarul Cristian Gentea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Eugen spune:

    Ar fi bine că dezbaterile să se facă direct cu cetățenii, „la firul ierbii” ,doleanțele cetățenilor trebuie aflate direct, nu prin intermediari finalizăm subiecte de arhitectura, parcuri și respectarea legislației în construcții. Domnule primar adept al mișcării Brawniene, exista totdeauna cineva cu un gram de inteligenta decât d-voastră !

  • Geo spune:

    Problemele acestui oras nu vor fi rezolvate prin formalism. Aceste întâlniri au un singur scop , capital politic . Suntem un oraș a cărui dezvoltare urbanistica se ghidează după un plan de urbanism expirat de 20 ani a cărei facere a eșuat de doua ori bineînțeles eșuat dar plătite ( a se vedea contractele de reactualizare) . Reactualizarea PUG trebuia sa fie finalizat în aprilie 2021. Eu personal cred ca orașul Pitesti nu are viitor cu asemenea edili, care nu doresc reguli în construcție. Suntem un oraș sufocat cu artere de circulație limitate cu o dezvoltare urbanistica haotică fără echipare edilitare. Auziti și dvs oraș european cu fose septice. În cartierul Gavan canalizarea și apa pe multe străzi este inexistenta . Nu cred ca acești edili dorec reguli…. Știți dvs de ce….
    .

  • Dinca spune:

    Toaletati copacii de la bl 39-40 Trivale nu avem lumina în casa nu întra soare ,cererea este făcută de trei ani.Afecteaza pe cei de la parter.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3