930×122 CAPRA 5

bataie

Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Poliția vine cu noi informații despre cazul care a șocat comunitatea locală.

Este vorba despre agresiunea ce a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

„În ziua de 04 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au identificat toate persoanele implicate, reținând trei minori, toți de 17 ani.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, în urma unui conflict spontan, șapte tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din Mărăcineni și Negrași, ar fi agresat fizic alți doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului Pitești.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoanele implicate, cei șapte tineri fiind conduși la sediul poliției, pentru audieri.

Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, minorii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Vă amintim că la adresa redacției ePitești.ro au fost trimise, de către un cititor, imagini video absolut șocante!

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

 

Ulterior, Poliția Argeș a transmis că:

„În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul unei patrule auto a Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului, au observat, de la depărtare, o stare conflictuală între mai multe persoane.

Polițiștii în cauză s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat cu operativitate spre locul evenimentului, ocazie cu care mai multe persoane au părăsite zona, fără a fi identificate.

La fața locului polițiștii au găsit două persoane, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ce prezentau leziuni.

Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri, pe care nu îi cunosc.”

Mai multe detalii, AICI.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Excelent, să le dea pedeapsa cuvenită ! Asemenea indivizi nu au ce să caute într-o societate normală !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90