930 x122 grota rece

IJJ Argeș

Pitești. Super eveniment în Lunca Argeșului

Pitești – Super eveniment în Lunca Argeșului.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Structurile Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi și pompieri), în parteneriat cu CFMOTO România vor marca Ziua Internațională a Copilului, printr-un eveniment plin de distracție și siguranță.

Cu ocazia acestei zile speciale, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul Primăriei Pitești, și în parteneriat cu CFMOTO România, organizează o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție, dedicată copiilor.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Evenimentul va fi plin de surprize și activități distractive, menite să bucure copiii de toate vârstele, transmite IPJ Argeș.

 

Super eveniment Lunca Argeșului

Copiii vor putea participa și la un DRIVE TEST, utilizând ATV-ul pus la dispoziție de CFMOTO România.

Polițiștii, jandarmii și pompierii se vor asigura că totul se va desfășura în deplină siguranță. În plus, vor fi prezenți și 3 copii rider, care vor prezenta un echipament de protecție complet, esențial pentru practicarea acestui sport în siguranță.

Acțiunea va avea parte de prezența exclusivă a mascotelor preferate ale copiilor:

Chase – din Patrula Cățelușilor și Tigru, din Winnie the Pooh.

Pe lângă aceste momente speciale, copiii se vor putea bucura și de surprize dulci și nu numai.

Miercuri, 31 mai

Evenimentul se va desfășura în data de 31 mai 2023, între orele 12.00 și 15.00, în parcarea (stânga și dreapta) de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului din Pitești.

„Sunt invitați copiii, dar și cei cu suflet de copil, să ni se alăture în această zi specială și să sărbătorim împreună bucuria copilăriei într-un mod distractiv și interactiv”, este mesajul transmis de IPJ Argeș.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90