930 x122 grota rece

gelu tofan

Pitești. Surpriză! Viceprimarul Tofan, prezent unde nu se aștepta nimeni!

Update, ora 13.40, Primăria Pitești transmite:

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„În luna februarie 2023, municipalitatea, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, va coordona activitatea de îndepărtare de pe spațiul public a categoriilor de mijloace de publicitate neadmise, inclusiv a bannerelor stradale.

Acțiunile SPEP sunt în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare și cu ,,Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de publicitate, reclamă și afișaj” în Municipiul Pitești, aprobat prin HCL nr.62/10.02.2022.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Conform procedurilor, firmele de publicitate care au în administrarea lor stâlpii pentru amplasarea bannerelor publicitare au fost notificate să desființeze bannerele și să dezafecteze stâlpii aflați pe domeniul public al Municipiului Pitești.

Având în vedere că aceste firme nu au dat curs notificării în totalitate, municipalitatea a demarat acțiunile de îndepărtare a publicității și a afișajului stradal neconform de pe amplasamentele publice stradale de pe Bulevardul Republicii, Bulevardul I.C. Brătianu și strada Negru Vodă.

Acțiunile vor continua toată luna februarie.”

Știrea inițială, ora 12.13

Bannerele amplasate de-a lungul străzilor din Pitești încep să dispară, însă nu oricum, ci sub atenta supraveghere a viceprimarului Gelu Tofan.

Până la urmă, curățenia a rămas în grija angajaților de la SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești), după ce deținătorii acestor reclame stradale au ignorat notificările emise de autorități pentru a le da jos.

Ridicarea bannerelor trebuia să fie făcută pe cheltuiala celor care le dețin. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar multe dintre reclame au rămas în continuare agățate ilegal de-a lungul străzii, sfidând orice regulament de bun simț adoptat de aleșii locali. Vezi proiectul de hotărâre AICI.

În acest caz, le-a venit rândul angajaților SPEP să intervină.

În urma articolului publicat sâmbătă de ePitești.ro, în care atrăgeam atenția asupra faptului că aceste bannere încă atârnă pe zona carosabilă a străzilor, la „marea” curățenie de astăzi este prezent și viceprimarul Tofan.

 

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, acesta ne dădea asigurări că bannerele începuseră să fie deja strânse de prin oraș. Amănunte, AICI Însă, realitatea din teren îl contrazicea crunt.

Astfel, după mai multe clarificări, viceprimarul a revenit cu noi precizări asupra subiectului, precizări conform cărora ridicarea bannerelor urmează să fie făcută din această săptămână. Subiectul pe larg, AICI  – Pitești. Viceprimarul Tofan și „vrăjeala” bannerelor date jos!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Eleonora spune:

    Treabă serioasă bre, dacă este prezent onor dl.Tofan.Mai să te prăpădești, nu alta!

  • Ionut spune:

    De ce nu are casca de protecție, nu ii e frică ca se lovește la partea care gândește asa bine.OARE E SI CU POLITIA LOCALA ,POATE SE DUCE SI LA GHENELE DE GINOI.SAU POATE VEDE SI GAURILE DIN CAROSABIL.

  • Ionuț spune:

    Cablurile care atârnă de stâlpii orașului când vor fi îngropate în subteran,acestea nu deranjează vizual ?

  • Silviu Fagarasu spune:

    😂😂😂😂😂 Circ…!!!

  • Silviu Fagarasu spune:

    …nu are nevoie de cască de protecție, este „protejat de Univers”… 😂😂😂😂

  • Eleonora spune:

    Și dacă este așa de săritor pentru comunitate, să ia măsuri să se adune câinii din pădurea Trivale! Sâmbătă 04.02.2023,o haită de 12 câini bântuia prin pădure către strada Făget! Este aceeași haită de cel puțin 3 ani, să nu avem parte de vreo tragedie! Dacă cei de la ecarisaj nu știu cum să-i prindă, există și tranchilizante!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3