Donaris 930 x 122

amenda

Pitești: Tânăr dornic de senzații tari la volan! Ce a pățit nu va uita toată viața!

Un șofer de 22 de ani a rămas pieton după ce a făcut drifturi pe strada Frații Golești din municipiul Pitești. De asemenea, tânărul a primit și o amendă de 870 de lei.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Reamintim că, efectuarea de derapaje controlate pe șosea intră în categoria comportamentului agresiv în trafic care, începând din luna februarie a acestui an, este sancționat mult mai aspru.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

În ziua de 04 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Frații Golești din Pitești, având un comportament agresiv în trafic, prin faptul că efectua derapaje controlate.

Ca urmare a abaterii, ce intră în categoria conduitei agresive în timpul conducerii autovehiculului, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • IonulAtomic spune:

    Oricum cele mai mișto drifturi se fac cu Pejosul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90