930×122 POSADA 5

amenda

Pitești: Tânăr dornic de senzații tari la volan! Ce a pățit nu va uita toată viața!

Un șofer de 22 de ani a rămas pieton după ce a făcut drifturi pe strada Frații Golești din municipiul Pitești. De asemenea, tânărul a primit și o amendă de 870 de lei.

Citiți și: Tupeu fără limită! Făcea drifturi în Pitești

Reamintim că, efectuarea de derapaje controlate pe șosea intră în categoria comportamentului agresiv în trafic care, începând din luna februarie a acestui an, este sancționat mult mai aspru.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești. Nereguli pe șantier! Două firme au fost amendate

În ziua de 04 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Frații Golești din Pitești, având un comportament agresiv în trafic, prin faptul că efectua derapaje controlate.

Ca urmare a abaterii, ce intră în categoria conduitei agresive în timpul conducerii autovehiculului, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto principal: descriptiv

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

  • IonulAtomic spune:

    Oricum cele mai mișto drifturi se fac cu Pejosul!

570 X 90 CAPRA 3