EcoMoto 930×122

furt

Pitești. Trei puștani care au furat în 2021, pedepsiți ACUM!

Pitești. Trei puștani care au furat în 2021, pedepsiți ACUM!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, referitor la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

„Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2021, în jurul orei 02:00, un minor de 16 ani, cu complicitatea altor doi tineri, în vârstă de 16 și de 19, toți din Pitești, ar fi sustras suma de aproximativ 2.500 de lei, dintr-un sertar al tejghelei din zona casei de marcat a unei societăți comerciale din Pitești.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei, având calitatea de inculpați”, precizează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90