NOR CURIER 930X122

interzis

Pitești: Tupeu imens în trafic la un șofer de la Astra!

Din seria scenelor surprinse în traficul piteștean.

Citiți și: Țigările electronice, interzise în toate spațiile publice închise! Sancțiuni record

La puțin timp după incidentul de ieri, de bulevardul Frații Golești, când o femeie a fost filmată mergând pe contrasens (Subiectul pe larg, AICI- Pitești: O șoferiță „a luat-o” mai de-a dreptul, pe contrasens), un alt șofer a fost surprins încălcând regulile de circulație.

Același bulevard, un alt conducător auto cu tupeu.

Citiți și: Nouă regulă pentru șoferii din România

Este vorba despre șoferul unui microbuz al firmei de transport ASTRA, care a fost surprins mergând nonșalant pe contrasens, pentru a intra la o benzinărie.

În ciuda faptului că bulevardul Frații Golești este unul dintre cele mai aglomerate bulevarde, șoferul în cauză nu a ezitat să facă o astfel de ”manevră” riscantă.

 

Nu se cunoaște dacă în mijlocul de transport se afla doar șoferul sau erau și pasageri.

Imaginile video au fost surprinse de un șofer revoltat care tranzita zona și trimise ulterior pe numărul de WhatsApp al redacției.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ovidiu serban spune:

    Asta este si cand nu era sens unic nu este de mirare…

  • John spune:

    La acea stație peco zilnic se intră pe contrasens.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90