New Profesional Consult 930 x 122

evaziune fiscala

Pitești. Un bărbat a păcalit ani de zile statul și a câștigat o grămadă de bani

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2011 – 2015, un piteștean de 53 de ani, ar fi efectuat operațiuni comerciale, constând în cumpărarea în scop de revânzare a 207 autoturisme second-hand, operațiuni în urma cărora a obținut venituri.

Banii nu au fost declarați și, astfel, nu a plătit obligațiile fiscale.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Prejudiciul adus bugetului statului este în valoare de 28.900 de lei, precizează Poliția Argeș.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • Marius spune:

    Săracii oameni ai vândut o amărâtă de mașina după servici la care a câștigat 200-300€ sa de-a la copii sa mănânce și S-a trezit statul după 10 ani ca a făcut evaziune. Da bișnițari care vând mașini de 70-80 mii € fără sa plătească TVA și cu firme nașpa mai nou Bulgaria Ungaria nu le face nimeni nimic. Normal sunt sifoanele voastre. Așa ziși interlorlopi niște cățeluși

  • Irina spune:

    Știre proastă. Mă așteptam la o sumă imensă. Pentru 3 lei….. atâta știre. Pentru știrea asta ai plătit la Anaf taxe?

  • Bianca Timofte spune:

    Dar pe infractorul ala de Richiteanu Gabriel Vlad de ce nu îl arde nimeni. Da tepe pe Olx, cu pariuri sportive Fake, telefoane, etc. Și eu am icat în capcana lui și a început sa amenințe. Politia Pitești este mânjita pana în cot

  • Daniel spune:

    Dar politicieni care fura statul pe față nu are nimeni treaba cu ei ca de ei sunt parlamentari sa ia circu și necazul

  • Bibo spune:

    Da politicienii care si-au majorat salariile cu 2900lei lunar, pe fata, „legal” fac banii aia in 10luni nu ca domnul cu masiniile in 10 ani!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90