930 x122 grota rece

ipj arges

Pitești: Un bețivan șofa fără stres prin oraș

Pitești: Un bețivan șofa fără stres prin oraș

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

Un piteștean, în vârstă de 31 de ani, a rămas pieton după ce a fost prins băut de polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești noaptea trecută.

În noaptea de 17 spre 18 august a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Independenței din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Imaginile video ale zilei! Oamenii au fost uimiți de ce au văzut

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3