Eurial 930 x 122

bloc 6 etaje

Pitești: Bloc cu 6 etaje, spații comerciale și 24 locuri de parcare pe 671 m2

Dacă firma VSC a primit aviz favorabil, în ședința Consiliului Local din luna ianuarie, pentru construirea blocului cu 5 etaje, spații comerciale și 26 de locuri de parcare într-o suprafață totală de doar 937 m2, pe Bulevardul Republicii, de data aceasta, o altă firmă din municipiul Pitești, HR EDEN 2007 S.R.L., vrea să construiască un imobil cu locuințe colective și spații comerciale la subsol, pe un teren în suprafață totală de 671 m2.

Imobilul care va fi ridicat pe bulevardul Frații Golești, nr. 118, va avea regimul de înălțime 2S+D+P+6E, adică va avea subsol, demisol, un parter și 6 etaje.

Accesul rutier la proprietate se va face prin două căi pentru acces: o cale de acces pe latura de S-E dinspre bl. Frații Golești și o cale de acces pe latura de N-E din strada Caporal Pătru. Accesul pietonal se realizează numai pe latura S-E dinspre bulevardul Frații Golești.

Înălțimea maximă a construcției, măsurată în cel mai înalt punct al clădirii de la cota trotuarului blv. Frații Golești, nu va depăși 29,50 m.

BLOCUL VA ASIGURA 24 DE LOCURI DE PARCARE

Se asigură un număr total de 24 de locuri de parcare, 10 locuri de parcare la subsol 1 și 14 locuri de parcare la demisol.

Prin tema de proiect se propune amenajarea unei suprafețe de 167,75 m2 spații verzi (25%) din care suprafața de 135 m2 amenajată pe teren natural și suprafața de 30,75 m2 amenajată peste subsol 1.

Proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru „Construire imobil de locuințe colective cu spații comerciale 2S+D+P+6E și parcaj aferent, organizare de șantier și împrejmuire” pe terenul situat în municipiul Pitești, bulevardul Frații Golești, nr. 118, va fi supus la vot joi, 10 februarie, în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești.

Proiectul se află la punctul 13 pe ordinea de zi.

Detalii proiect, AICI.

Menționăm faptul că, acest proiect a mai fost pus în dezbatere, însă doar în ședințele comisiilor de urbanism din cadrul Primăriei Pitești, fără să ajungă la vot în Consiliul Local.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90