Donaris 930 x 122

Arges

Pitești. Un poștaș a furat banii de pensii

Vineri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat certcetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals și uz de fals, toate în formă continuată.

Citiți și: Veste uriașă despre pensii înainte de Paști!

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada iunie-iulie 2018, un bărbat din Pitești, având calitatea de factor poștal, şi-ar fi însuşit din gestiune suma de 16.835 lei (reprezentând contravaloarea lipsei în gestiune), precum şi suma de 68.086 lei (reprezentând contravaloarea a 17 mandate pensii diferite categorii).

Valoarea prejudiciului, în sumă totală de 84.921 de lei, a fost achitată către beneficiari de către Compania Națională Poșta Română S.A., care s-a constituit parte civilă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90