NOR CURIER 930X122

auto

Pitești. Unde se va da examenul auto după dărâmarea stadionului din Trivale

Unde se va da proba practică la examinarea pentru permise în Pitești

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Așa cum v-am informat, Guvernul a emis Hotărârea care dă undă verde demolării Stadionului „Nicolae Dobrin” din Trivale, în locul acestuia urmând să fie construită cu bani de la bugetul de stat o arenă nouă, ultramodernă.

Una dintre activitățile importante care se desfășoară în zona Stadionului în prezent este cea de testare (probă practică) pentru viitorii șoferi. Sunt zile în care numărul candidaților este uriaș, la fel și numărul mașinilor.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Este clar că lucrările la stadion vor încurca teribil activitatea de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere auto, așa că am dorit să aflăm de la autorități ce planuri au în acest sens.

CE SPUNE PRIMARUL GENTEA: 

„Eu am propus să se mute toată activitatea de examinare la Târgul Săptămânal. O putem face acolo. Dar prefectul încă nu zice nimic. Nu am primit niciun răspuns”, ne-a declarat edilul piteștean, în urmă cu puțin timp.

CE SPUNE PREFECTURA

Am contactat și Instituția Prefectului pentru a vedea care sunt opțiunile agreate.

„Nu există la acest moment la o hotărâre finală. Nu ne grăbim, pentru că sunt multe implicații”, ne-a transmis Instituția Prefectului județului Argeș.

Așadar, cel puțin până în acest moment, autoritățile nu s-au pus de acord unde se vor ține viitoarele examene practice pentru obținerea permisului AUTO,  după începerea demolării (cel mai probabil de luna viitoare) Stadionului „Nicolae Dobrin” .

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Melissa spune:

    Dl primar nu cred ca a călcat pe la târgul săptămânal dacă își imaginează ca așa ceva este posibil.

  • Ionut spune:

    Ce propune Gentea se alege praful,asa a propus și la FC Argeș, și e în frunte asa propune și în municipiul și totul e varza,SA propună și dărâmarea primăriei cu toți în ea

  • Jan spune:

    Nea Cristi, o cresa sa imi duc copilu cand faci?
    Sunt 200 de copii in asteptare ca NU aveti locuri la crese. Care e viitorul si ce e mai important? Stadioane si sali de sport ?

  • Gică spune:

    Prefectul nu poate hotăra peste primarul de la Bradu. Târgul săptămânal al Piteștiului este pe teritoriul com. Bradu…. Cum sa dai examen auto într-o comună ?! Este o propunere moarta la fel că și marea investiție cu stadionul !

  • Lica spune:

    La putere în Pitești e clanul sportivilor,avem mare sala de sport,avem bazin,facem și stadion dar nu avem medici,creșe, grădiniță, spitalul județean nu are RMN…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3