930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 S.A

Pitești: Urgență de la Apă Canal – Anunț de ultimă oră!

Pitești: Urgență de la Apă Canal – Anunț de ultimă oră!

Citiți și: Se anunță un proiect-mamut în localități din Argeș

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești aduce la cunoștință utilizatorilor din cartierul Prundu că furnizarea apei potabile va fi sistată.

Acest lucru se întâmplă în ziua de marți, 14 noiembrie 2023, între orele 9 – 20.

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

Afectați vor fi abonații situați pe străzile Bulevardul Petrochimiștilor – de la fosta Autobază până la Vamă, strada Prundu Mic și strada Bănănăi cu străzile adiacente.

Această oprire este necesară pentru execuția de lucrări în cadrul proiectului „Deviere rețea de apă, municipiul Pitești, Aleea Anghel Saligny”.

Afectarea zonelor și motivul avariei

Utilizatorii de pe Bulevardul Petrochimiștilor, strada Prundu Mic și strada Bănănăi sunt informați că furnizarea apei potabile va fi întreruptă între orele menționate pentru a permite desfășurarea lucrărilor de deviere a rețelei de apă, parte a unui proiect major de infrastructură.

Citește și: Pitești. Se oprește curentul! Iată zonele afectate

Societatea Apă Canal 2000 SA își cere scuze față de abonații afectați și îi roagă să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata întreruperii furnizării apei.

Informații detaliate cu privire la întreruperile de apă sunt disponibile la Call Center-ul non-stop și pe site-ul societății.

Abonații sunt îndemnați să contacteze Call Center-ul la numărul de telefon 0248 223 237.

Puteți apela pentru informații suplimentare despre întreruperile de apă sau pentru a semnala probleme la rețelele de alimentare cu apă și canalizare.

De asemenea, informațiile despre opririle programate de apă sunt disponibile pe site-ul societății www.apacanal2000.ro.  

Toate acestea în secțiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

Apă Canal 2000 SA își exprimă regretele față de orice inconveniențe cauzate de această oprire programată a apei potabile.

Societatea asigură utilizatorii că se depun toate eforturile pentru a minimiza impactul asupra comunității având în vedere importanța lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii.

Pitești: Urgență de la Apă Canal – Anunț de ultimă oră!

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Serban Dumitru spune:

    Buna ziua !!
    Dar oprirea apei a fost cel putin pana azi dimineata la ora 7 (15.11.2023) , probabil a durat mai mult …. nu mai stiu ca a trebuit sa plec la servici ,nu mi se pare normal.

  • Munteanu Alina spune:

    Buna ziua! Am obosit sa tot sun la Compania Apa Canal din punctul meu de vedere este o mare bătaie de joc pentru noi cetățenii.Sunt 28 de ore fara apa .

  • Serban Dumitru spune:

    Din ultimele informatii am inteles ca nici astazi nu vor da drumul … isi bat joc de noi ………….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90