930×122 CAPRA 5

consiliul local pitești

Pitești: Urgență la Primărie!

Update, ora 15.51: Toate proiectele supuse la vot au fost aprobate.

Citiți și: Gentea: „Noul stadion poate găzdui un meci de fotbal între PSD și USR contra PNL?”

Știrea inițială, ora 14.32

Astăzi, de la ora 15.00, Consiliul Local Pitești de întrunește într-o ședință extraordinară de îndată, în sala de ședință a Primăriei Municipiului Pitești.

Citiți și: ”Tigrii” usr-iști și pnl-iști din CL Pitești s-au transformat în pisoi!

Doar 9 proiecte se află pe ordinea de zi.

1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Liceul Tehnologic Dacia”.

2.Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiu lui Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 –Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși”.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul
Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Cămin internat Liceul Tehnologic Astra”.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu”.

5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Școala Gimnazială Tudor Mușatescu”.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică
aprofundată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Liceul Tehnologic Astra”.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică aprofundată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Școala Gimnazială Ion Pilat”.

8.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr. 41/27.01.2022 privind aprobarea participării municipiului Pitești în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, prin proiectul ”Stații de încărcare vehicule electrice etapa II”.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului Municipiului Pitești pe anul 2022.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90