Donaris 930 x 122

pârâul bascov

Piteștiul are nevoie ca de aer de un nou pod! Proiect urias!

Piteștiul are nevoie ca de aer de un nou pod! Proiect urias!

Citiți și: Pitești: Zeci de șoferi amendați pe strada Depozitelor

Municipiul Pitești implementează proiectul ,,Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, finanțat de la bugetul de stat în cadrul Programului Naţional de Investiţii ,,Anghel Saligny”.

Conform contractului de finanțare nr. 955/17.02.2023, semnat între Municipiul Pitești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Citiți și: Pitești: Strada Depozitelor intră în reparații!

Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou.

Pentru realizarea lucrărilor, a fost semnat contractul de prestări servicii între Municipiul Pitești și societatea PORR Construct S.R.L..

Are o valoare de 7.836.736,54 lei fără TVA, în vederea proiectării și executării lucrărilor de construcții.

Piteștiul are nevoie ca de aer de un nou pod! Proiect urias!

În vederea demarării lucrărilor de construcții, astăzi, 14 noiembrie 2023, s-a predat amplasamentul către PORR Construct S.R.L. pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” din strada Depozitelor, Municipiul Pitești, județul Argeș.

La predarea amplasamentului au participat toți factorii implicați în realizarea investiției, anunțp municipalitatea.

Foto: Descriptiv/ ziuadecluj.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3