NOR CURIER 930X122

arcadia invest

BLOCUL-FANTOMĂ DE PE DEPOZITELOR, SCOS LA VÂNZARE

Un lichidator judiciar scoate la vânzare un bloc din municipiul Pitești cu 12 etaje și 78 de unităţi locative (apartamente) și spaţii neamenajate la parter.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Este vorba despre blocul-fantomă de pe strada Depozitelor, aflat în apropierea zonei Podul Viilor, bloc care aparţinea firmei Arcadia Invest SRL, firmă ajunsă în faliment.

Preţul solicitat este de 4.814.970 de euro, la care se adaugă TVA.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru vânzarea blocului, pe 4 octombrie 2019 va fi organizată o licitaţie publică. La licitație pot participa persoane fizice şi juridice care până pe data de 3 octombrie constituie și prezintă o garanţie de 10% din preţul de pornire, exclusiv TVA.

Construit în urmă cu câțiva ani în imediata vecinătate a căii ferate din zonă, blocul nu a fost dat în folosință. Firma care îl deținea în proprietate a ajuns să aibă mari probleme financiare, iar blocul a devenit subiect de executare silită în contul datoriilor înregistrate de Arcadia Invest SRL.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90