930×122 CAPRA 5

polivalentă

PITEŞTIUL VA AVEA O SALĂ POLIVALENTĂ

În urma descentralizării, Sala Sporturilor din Piteşti va trece în proprietatea şi administrarea Primăriei.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

Aceasta va fi însă folosită ca sală de antrenament în viitor, căci municipalitatea nu a renunţat la construcţia unei săli polivalente de până la 7.000 de locuri, inclusiv cu peluze, astfel încât să poată găzdui competiţii de nivel internaţional.

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat astăzi că fondurile vor fi alocate de la bugetul local dacă nu se va reuşi atragerea de resurse europene. Noua sală va fi construită în zona dintre terenul principal de joc de la Stadionul „Nicolae Dobrin” şi cimitirul „Sfântul Gheorghe”.

Citiți și: La 22 de ani a murit! Avea mania vitezei. Ce posta pe Instagram i-a prevestit moartea

Mai întâi, însă, trebuie ca o serie de terenuri să treacă de la Ministerul Apărării la Primărie, aşteptându-se în acest sens o hotărâre de Guvern.

Pendiuc a mai spus şi că tribuna a doua a stadionului va fi mărită, iar înspre strada Stadionului vor fi create şi spaţii comerciale şi de expoziţie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3