930×122 CAPRA 5

Arges

Ploaie02

PLOILE NU NE LASĂ! VEZI CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEŞ ÎN ACEST WEEKEND!

Ploile nu ne dau pace nici în acest weekend, în special astăzi fiind aşteptate căderi de precipitaţii în cea mai mare parte a judeţului Argeş.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Conform prognozei meteorologilor, azi vor fi înregistrate precipitaţii în cea mai mare parte a zilei, cerul fiind înnorat. Vântul va sufla cu până la 19 km pe oră, iar umiditatea va fi de 69%. Temperatura maximă nu va trece de 23 de grade Celsius, fiind, aşadar, destul de răcoroasă pentru această perioadă a anului. Temperatura minimă se va ridica la doar 13 grade Celsius.

Pentru mâine, însă, veştile sunt mult mai bune. Soarele îşi va face apariţia, iar ploile vor fi răzleţe şi de scurtă durată. Temperatura maximă va urca la 27 de grade Celsius, iar minima va fi de 17 grade. Vremea se va menține capricioasă şi luni, când se vor înregistra chiar şi furtuni cu descărcări electrice, iar temperaturile maxime nu vor depăşi 27 de grade Celsius.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3