Donaris 930 x 122

pnl

PNL vrea din nou cu PSD

Liderii PNL s-au întâlnit luni seara, în ședința Biroului Politic Național, la Vila Lac. Aceștia au votat pentru începerea oficială a negocierilor cu PSD, în ceea ce privește formarea unei majorități parlamentare.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Cu toate acestea, peneliștii au stabilit câteva principii care nu pot fi însă negociabile:

– Formarea unei majorități în jurul PNL, cu premier liberal.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

– PNRR este un proiect național, asumat de România și aprobat de Comisia Europeană.

– Stabilitatea macroeconomică a României, cu respectarea traiectoriei deficitului bugetar asumat față de Comisia Europeană.

– Nicio taxă mărita, iar statul va fi un partener onest al mediului de afaceri.

– Continuarea reformelor pe tema salarizării, a pensiilor, precum și reforma administrativă.

– Realizarea reformelor asumate pe tema justiției și închiderea MCV.

– Reforma statului.

– Menținerea parcursului european și euro-atlantic și a parteneriatului strategic cu SUA.

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu a confirmat, luni seara, în cadrul unei emisiuni Digi24 că în PSD este luat în calcul un mecanism de rotație a funcției de premier în cadrul unui guvern cu PNL și chiar un parteneriat pe o durată de 7 ani, care să pună „un pic de ordine în spațiul politic” și să stabilească niște „priorități fundamentale”.

La Vila Lac s-au strâns luni seara și protestatari care i-au întâmpinat pe cei veniți la ședință cu suluri de hârtie igienică. ”Ruşine!”,”Ne-aţi înşelat!” au fost lozincile strigate de aceștia.

Sursă Foto principal: Libertatea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • ggg spune:

    Mda, dupa aceasta alianta dintre PNL si PSD romanilor nu prea le mai ramane cu cine sa voteze. Poate doar cu USR, daca, desigur, mai ai macar un dram de speranta care sa te faca sa te deplasezi la cabina de vot. Dar cred ca nici USR nu merita farama aceea de speranta, sunt moi, contradictorii si nici ei nu-si tin promisiunile. Prin urmare, am toate motivele sa cred ca la urmatoarele alegeri romanii cu bun simt vor sta acasa, nu vor vota, vor merge la vot doar bugetarii si neamurile lor, fiindca ei doar prin vot isi mentin privilegiile obtinute stim toti cum (nu vreau sa generalizez la extrem, adica nu-i pun pe toti bugetarii in aceeasi oala, e evident ca nu ma refer la majoritatea profesorilor, la majoritatea medicilor, la majoritatea pompierilor, politistilor, precum si a altor categorii esentiale de bugetari care isi fac treaba cinstit si au ajuns in posturi in mod corect. Ma refer in sens negativ, evident, la institutiile politizate si in special la administratie, unde nici femeia de serviciu nu se angajeaza decat pe pile si spaga). Ma intreb, ce ne mai ramane de facut in situatia in care nu mai ai cu cine sa votezi? Acum, realmente, ne aflam aproape de acest prag, sa nu mai ai literalmente cu cine sa votezi… Ce se poate face? Daca te duci la vot, esti obligat sa alegi prosti, hoti, mincinosi, incompetenti, incapabili, lenesi. Daca nu te duci, voteaza ei si neamurile lor si tot raman la ciolan. Cum se poate rupe acest cerc vicios? Stie cineva?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90