930×122 CAPRA 5

fără permis

Polița face ordine pe drumurile din județ! S-au dat amenzi grele

Polița face ordine pe drumurile din județ! S-au dat amenzi grele

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Totodată au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Conduceau fără drept

În ziua de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat, în trafic, doi bărbați de 22 de ani, din Bughea de Jos, respectiv 36 de ani , din București, care conduceau pe raza localității Nucșoara, fără a deține permis de conducere.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Conduceau sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat doi piteșteni de 47 de ani pe Calea București din Pitești, respectiv 45 de ani pe DJ 659. Ambii bărbați conduceau în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest au rezultat valori mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celor doi în cauză li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi șoferi s-au ales cu dosar penal și cu permisul de conducere reținut.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3