Donaris 930 x 122

mioveni

Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Citiți și: Poliția sancționează CNAIR pentru așa-zisa autostradă! Pe A1, mai rău ca pe un drum de țară

În zilele de 14 și 15 iunie, polițiștii argeșeni, alături de polițiști locali, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, au desfășurat activități specifice pentru buna organizare și desfășurare a paradei motocicliștilor și Festivalului de muzică CF MOTO DAYS ADVENTURE FEST din Mioveni.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, Serviciului Ordine Publică, Poliției Municipiului Pitești, Poliției Orașului Ștefănești și Poliției Orașului Mioveni, împreună cu polițiști locali, pompieri și jandarmi argeșeni, au asigurat tranzitarea coloanelor de motocicliști de la Pitești către Mioveni.

Citiți și: S-au trezit cu Poliția Locală pe cap! A curs cu amenzi!

Precum și fluidizarea traficului, reușind astfel să prevină orice evenimente neplăcute.

Pe lângă asigurarea siguranței traficului, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Biroului Siguranță Școlară, alături de specialiștii Agenției Naționale Antidrog – Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Argeș și polițiști de combatere a criminalității organizate, au desfășurat activități informativ-preventive la festivalul de muzică.

Pentru ca evenimentul să fie o amintire plăcută pentru toți participanții, polițiștii au fost prezenți printre cetățeni.

Pentru prevenirea incidentelor negative, menținerea unui climat optim de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și pentru a oferi sfaturi cu privire la evitarea pericolelor.

Au fost prezentate prevederile Legii „Anastasia” și ale Campaniei *Drive Clean*, riscurile asociate consumului de alcool și substanțe cu efect psihoactiv.

Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Precum și importanța adoptării unui comportament responsabil în cadrul manifestărilor cultural-artistice cu public numeros.

De asemenea, au fost folosiți ochelari speciali, puși la dispoziție de reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, pentru ca participanții să poată „vedea lumea prin ochii” celor care au consumat alcool sau substanțe psihoactive.

Astfel încât curiozitatea tinerilor să nu mai fie un motiv pentru consumul real al acestora.

“Mulțumim tuturor partenerilor pentru implicare și participanților pentru că au ales să se distreze responsabil!”, transmite Poliția Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90