930×122 CUMPANA 5

coronavirus

POLIȚIA ARGEȘ, ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Poliția Argeș transmite: „În contextul măsurilor de limitare a răspândirii infecțiilor cauzate de virusul gripal COVID – 19 dispuse în urma analizei la nivelul Departamentului pentru Situații de Urgență și al Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, le recomandăm cetățenilor ca activitatea de relații cu publicul și audiențe să fie realizată, preponderent, prin transmiterea sesizărilor, cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale”.

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

În acest sens, pot fi utilizate adresele de poștă electronică [email protected] și [email protected] sau numărul de fax 0248.213399.

Trimiterile poștale pot fi făcute la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Argeș (Pitești, strada Victoriei nr. 60) (foto).

Citiți și: Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

„Pe perioada incidenței prezentei măsuri, comunicarea actelor procedurale se va realiza preponderent prin intermediul poștei electronice, cu acordul prealabil al destinatarului”, comunică Poliția argeșeană.

Amănunte referitoare la informații utile, documente și modele de cereri sau demersuri care pot fi realizate și în format electronic pot fi accesate gratuit AICI.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90