New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POLIŢIA, CU OCHII PE BACALAUREAT!

Astăzi au început probele scrise ale examenului de bacalaureat, 4.585 de elevi din Argeş fiind înscrişi pentru proba la limba şi literatura română.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Poliţia Argeş a decis suplimentarea dispozitivului curent, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în zona centrelor de examinare, centrelor unde sunt constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrărilor şi de soluţionare a contestaţiilor, precum şi pe timpul transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestaţii şi retur.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, poliţiştii vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90