Donaris 930 x 122

Arges

POLIŢIA, CU OCHII PE ŞCOLI

Poliția, cu ochii pe școli. Din dispoziţia șefului Poliţiei Române, chestorul de poliţie Bogdan Despescu, mâine, 12 septembrie 2016, sute de poliţişti din Argeş vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor de deschidere a noului an școlar.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Efectivele Poliţiei se vor afla în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier în zona unităţilor de învăţământ. De asemenea, începând de mâine, fiecare unitate de învăţământ va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale Poliţiei. În plus, la fiecare şcoală se vor afișa datele de contact ale poliţistului de proximitate, pentru o mai bună comunicare. Echipajele de poliţie vor fi prezente zilnic în zona intrărilor în şcoli în intervalele orare în care elevii intră și ies de la cursuri.

O altă prioritate a Poliției argeșene o va reprezenta verificarea tuturor unităţilor economice din zonele adiacente unităţilor de învăţământ cu privire la respectarea categoriilor de produse care pot fi comercializate minorilor.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Și poliţiştii de la Rutieră vor fi prezenţi în apropierea şcolilor, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului la orele de maximă afluire a elevilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3