Donaris 930 x 122

confiscare

POLIŢIA A DECLANŞAT ACŢIUNEA „POMUL DE CRĂCIUN”

Poliţia a declanşat acţiunea „Pomul de Crăciun”. Polițiștii de ordine publică din Argeş acţionează, în această perioadă, pe drumurile forestiere şi pe drumurile publice, în zonele împădurite cu răşinoase şi în pieţe, târguri, oboare sau alte locuri de comercializare, pentru prevenirea comiterii unor fapte ce contravin legislației silvice, în ceea ce priveşte tăierea, transportul și comercializarea pomilor de Crăciun.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

La activități participă polițiștii Serviciului pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Direcţiei de Ordine Publică a Poliției Române, poliţiştii cu atribuţii în domeniul silvic, în colaborare cu specialişti silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

Poliţiştii atrag atenţia că încălcarea legislației silvice care reglementează expedierea, transportul şi comercializarea pomilor de Crăciun este sancționată contravențional de Legea nr. 171/2010 actualizată, cuantumul amenzilor fiind cuprins între 5.000 și 10.000 de lei şi, de asemenea, este dispusă şi măsura complementară a confiscării pomilor de Crăciun.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3