930×122 CAPRA 5

comuna stoenești

Poliția intervine în scandalul momentului: ,,Vagabondaj!”

Poliția intervine în scandalul momentului: ,,Vagabondaj!”

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

ePitești vă prezenta, în urmă cu puțin timp, un incident șocant petrecut într-un microbuz școlar al comunei Stoenești.

Un copil, elev în clasa a VI-a la școala din comună, ar fi fost agresat de șoferul microbuzului.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

În imaginile apărute în spațiul virtual se poate observa cum bărbatul îl ridică pe copil de pe scaun, cu forța, și îl dă afară din mijlocul de transport în comun.

Poliția intervine în scandalul momentului: ,,Vagabondaj!”

Publicația noastră a luat legătura cu primarul comunei Stoenești, Ion Marin, și a obținut declarații exclusive despre incident.

Detalii despre subiect, AICI: – Argeș. Imagini șocante! Șofer de microbuz filmat când ,,aruncă” un elev afară din mașină – 

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale despre caz:

,,La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Stoenești, ar fi avut loc o stare conflictuală în autobuzul școlar.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, mai mulți minori, membri ai aceleiași familii, ar fi produs deranj și ar fi murdărit, în repetate rânduri, microbuzul școlar, și ar fi adresat injurii șoferului, iar la data de 12 ianuarie, pe fondul acestor aspecte, conducătorul microbuzului școlar l-ar fi dat jos pe unul dintre aceștia, un băiat de 13 ani, fără a-l lovi.

Drept urmare, părinții minorilor au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991, pentru neluarea de către părinți sau de către persoanele cărora li s-a încredințat spre creștere și educare un minor în vârstă de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu există nicio sesizare/plângere privind săvârșirea unor acte de violență în cauză, însă polițiștii continuă verificările.”, precizează autoritățile.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90