New Profesional Consult 930 x 122

dube

Poliția Locală Pitești – cu ochii pe dubele parcate pe domeniul public

În perioada 11.12.2021 – 13.12.2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat mai multe vehicule pentru transport persoane și transport mărfuri parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului Pitești.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Astfel, oamenii legii au aplicat 54 de colante autovehiculelor depistate, urmând a fi aplicate sancțiuni contravenționale conducătorilor acestora.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

 

Poliția Locală Pitești reamintește că începând cu 01.05.2021, ocuparea domeniului public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 tone și pentru cele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 tone, aparținând persoanelor fizice și juridice, este interzisă în parcările publice destinate autoturismelor, în parcările de reședință din jurul imobilelor de locuit, în parcările aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din municipiul Pitești, cu excepția cazurilor când se face aprovizionarea.

Conform prevederilor H.C.L. 60/2016, modificat, cei care se abat de la lege, pot fi sancționați cu amendă cu valori cuprinse între 500 lei – 1000 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90