930×122 POSADA 5

politia locala

Poliția Locala s-a autosesizat cu privire la persoana din Găvana care „și-a tras curte” în fața locuinței

Poliția Locala s-a autosesizat cu privire la persoana din Găvana care „și-a tras curte” în fața locuinței.

Citiți și: Pitești. Polițiștii de la Locală, așa cum nu îi vezi în fiecare zi!

Poliția Locală Pitești s-a autosesizat, în urma materialului publicat de ePitești.ro, cu privire la locatarul unui apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Tudor Vianu din Găvana, care a împrejmuit și a adus mai multe îmbunătățiri spațiului verde din fața apartamentului său, situat la parterul blocului. Alte detalii, cât și subiectul pe larg: AICI.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, declară:

Citiți și: Colindători la Poliția Locală Pitești

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului pentru a verifica modul în care a fost realizată împrejmuirea cu gard a unei suprafețe de teren care aparține domeniului public, în zona unui bloc de pe Aleea Tudor Vianu din cartierul Găvana.

Din discuțiile cu reprezentanții Asociației de Proprietari a rezultat faptul că aceștia au dorit amenajarea spațiului din imediata vecinătate a blocului, suportând din fonduri proprii costurile acesteia. Astfel, au fost plantate flori, au fost montate diverse accesorii și obiecte de mobilier exterior și a fost amplasat un gărduleț care să protejeze spațiul de eventuale stricăciuni.

În același timp, zona este în continuare deschisă pentru locatarii blocului și pentru trecători, dar și pentru copiii care doresc să se joace pe spațiul aferent acestuia.

Spațiul public nu a fost ocupat ilegal și nici revendicat abuziv de un proprietar al blocului, prin acest demers dorindu-se numai înfrumusețarea zonei și păstrarea aspectului curat, obținut în urma amenajării„.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Sebastian spune:

    Un lucru foarte frumos , de ar face toți la fel ?

570×90 MAIA