930×122 POSADA 5

bloc

Video – Locatarul unui bloc din Găvana „și-a tras” curte!

Locatarul unui bloc din Găvana „și-a tras curte”!

Citiți și: Pitești. Ploaia a făcut prăpăd în oraș

Locatarul unui apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Tudor Vianu din Găvana „și-a luat”, cum se spune, curte!

Omul a împrejmuit cu un gard o suprafață generoasă de teren cu pomi care aparține domeniului public și pe care și-a montat o laviță și o masă cu scaune.

Citiți și: Nu îți vine să crezi la ce s-a gândit un piteștean din Centru. Puțini știau

Ieșirea în „curte” se face direct din balcon care a fost transformat într-o intrare în apartament direct din afară. În plus, cetățeanul și-a montat și o cameră video de supraveghere pentru a-și proteja „investiția”.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

9 comentarii

 • GERMAN Alexandru spune:

  Cat timp tine curat, face toaletarea vegetatiei si nu interzice altora sa foloseasca spatiul, nu pot decat sa zic bravo. E nevoie de oameni gospodari, ca daca asteptam ca primaria sa faca asta … mai avem ceva de asteptat.

 • Daniela spune:

  Și în Tudor Vladimirescu , lângă parcul copiilor , un cetățean a împrejmuit terenul de lângă apartamentul de la parter și a pus stăpânire pe el .

 • Claudiu spune:

  Eu locuiesc in zona și va pot spune ca acea persoana nu are acces direct din balcon, iar accesul se face chiar de lângă intrare in scara, exista o portița . Dacă ne-am gospodari toți așa am avea zone frumoase la fiecare bloc!
  De ce nu pozați și filmați zonele cu sticle, țigări și mâncare aruncate pe spațiile verzi?

 • Tineretul spune:

  In orice spatiu de genul asta iti vei permite sa intri ,garantez din experienta ca nu risti decat scandal ,bataie,politie etc. Din ce in ce mai multe spatii sunt acaparate iar cei ce cred ca le detin fac urat daca te gasesc acolo,din ce in ce mai multi fac urat ca stai la banca la un bloc oarecare

 • Aladdin spune:

  Si in parcarea de la emident de pe exercitiu colt cu vasile lupu

 • adventure spune:

  Corect, alte tari incurajeaza infiintarea gradinilor comunitare, pe langa utilitate si estetica ofera si o ocupatie pentru locatari. Totusi ceva reglementari de la primarie ar trebui sa existe, ca nu e normal sa se trezeasca vreunul sa-si imprejmuiasca parcela si sa se foloseasca de ea ca si cum ar fi unic proprietar.

 • Marian spune:

  Domnu GERMAN, gospodarii astia nu fac decat sa urateasca locul. Din punctul meu de vedere este tiganeala ce este acolo !

 • Luminita spune:

  Foarte bine! Uitati-va cate spatii verzi din jurul blocurilor arata ingrozitor. cat despre estetica, depinde de gusturile fiecaruia. De aceea exista si estetica urâtului 🙂

 • Ionela spune:

  Un spatiu foarte frumos ! Nu vad ce este iesit din comun. Sunt destule gradinute de genul asta in toata gavana !! Cel ce a facut poza s-a ales cu ceva din toata mascaradaa asta ?😂 Era putin invidios probabil

570 X 90 CAPRA 3