SMART KIDS 930X122

bloc

Video – O familie de pescăruși cu pui a pus stăpânire pe terasa unui bloc din Pitești

Deși sunt păsări acvatice, pescărușii au zburat departe de valurile mării și s-au adaptat și instalat în marile orașe. La Pitești, pescărușii fac deja parte din peisajul urban, dându-le bătăi de cap locatarilor blocurilor pe a căror terasă își fac cuib.

Citiți și: Pitești: Dramatic! Tânăr căzut de la etajul trei al unui bloc!

Și blocul 1 de pe Strada Turda din Pitești a devenit cuib pentru zburătoarele acvatice, care între timp au făcut și pui.

În legătură cu această problemă, am primit pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441  un mesaj de la un cititor ePitești.ro care ne-a mărturisit că, din cauza zburătoarelor care au făcut cuib pe bloc întâmpină probleme, în sensul în care nu mai poate izola terasa.

Citiți și: Pericol la un bloc din Pitești!

 

Înaripatele sunt destul de agresive, iar asta se datorează și faptului că au pui. Cei care trebuia să execute lucrarea, nu mai vor să urce până nu dispar puii.

 

Cititorul a luat legătura și cu un membru al Societății Ornitologice Române în speranța că va găsi rezolvare la problema sa, însă fără succes.

„Am sunat la Radu Gava, care este și în Societatea Ornitologică Română. A spus că nu are soluții pentru mutarea puilor, cel puțin.”, a declarat acesta.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3