New Profesional Consult 930 x 122

bloc

Video – O familie de pescăruși cu pui a pus stăpânire pe terasa unui bloc din Pitești

Deși sunt păsări acvatice, pescărușii au zburat departe de valurile mării și s-au adaptat și instalat în marile orașe. La Pitești, pescărușii fac deja parte din peisajul urban, dându-le bătăi de cap locatarilor blocurilor pe a căror terasă își fac cuib.

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

Și blocul 1 de pe Strada Turda din Pitești a devenit cuib pentru zburătoarele acvatice, care între timp au făcut și pui.

În legătură cu această problemă, am primit pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441  un mesaj de la un cititor ePitești.ro care ne-a mărturisit că, din cauza zburătoarelor care au făcut cuib pe bloc întâmpină probleme, în sensul în care nu mai poate izola terasa.

Citiți și: Construcție nouă pe Bulevardul Republicii din Piteşti

 

Înaripatele sunt destul de agresive, iar asta se datorează și faptului că au pui. Cei care trebuia să execute lucrarea, nu mai vor să urce până nu dispar puii.

 

Cititorul a luat legătura și cu un membru al Societății Ornitologice Române în speranța că va găsi rezolvare la problema sa, însă fără succes.

„Am sunat la Radu Gava, care este și în Societatea Ornitologică Română. A spus că nu are soluții pentru mutarea puilor, cel puțin.”, a declarat acesta.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441