Donaris 930 x 122

politia locala

Poliția Locală se va întoarce la primării

Poliția Locală se va întoarce la primării. Precizarea a fost făcută de ministrul de Interne, Lucian Bode, marți seara, la TVR 1.

Citiți și: Video – Piteşti: Şofer la plimbare cu TIR-ul prin cartier, fără acord

În timpul stării de urgență, Poliția Locală, care are peste 10.000 de angajați, a fost preluată în coordonarea poliției naționale.

„Înființarea poliției locale și activitatea ei e o decizie de oportunitate la nivel local. Nu e normal ca toate costurile să fie suportate la nivel local și coordonarea să fie la nivel național”, a menționat Lucian Bode.

Citiți și: Atenție, Poliția Locală amendează. “Banda 1 nu e parcare!”

Oficialul Guvernului a mai spus că MAI va veni cu propuneri în hotărârea CNSU.

„Prima vizează reîntoarcerea jandarmilor la paza obiectivelor”, a precizat, la TVR, Lucian Bode, care a adăugat: „creăm premisele adoptării unei ordonanțe de urgență, ca într-un timp foarte scurt, probabil două săptămâni, Poliția Locală să se întoarcă la nivel local”.

Ședință CNSU

Ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență în care se va propune ca jandarmii detașați la ordine publică să revină în unitățile lor, iar polițiștii locali să se întoarcă la primării are loc astăzi.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441