Donaris 930 x 122

conflict

Poliția reacționează în cazul copilului bruscat, înjurat și amenințat de un bărbat

În urma materialului publicat în exclusivitate, în această dimineață, de ePitești.ro, referitor la un conflict în care un părinte agresează un adolescent de 13 ani, Poliția Argeș, prin vocea purtătorului de cuvânt Mădălina Epure (foto), transmite oficial:

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

În urma informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați , în după-amiaza zilei de ieri, 31 august a.c., de către un bărbat, cu privire la faptul că, are o stare conflictuală cu mai mulți tineri, în zona Gării Sud Pitești, ca urmare a faptului că aceștia ar fi adresat injurii, la telefon, în cursul zilei, fiului său.

În urma activităților desfășurate de polițiștii sosiți la locul indicat, conflictul a fost aplanat, nefiind sesizate fapte de natură penală.
Ulterior, în seara zilei de 31 august a.c., tatăl unuia dintre minorii implicați s-a prezentat la sediul poliției, unde a formulat plângere prealabilă.

Având în vedere locul unde s-a petrecut evenimentul, plângerea va fi înaintată, spre competentă soluționare, Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

Reamintim că, totul a pornit de la o ceartă între doi copii, ceartă care l-a făcut pe părintele unuia dintre băieții implicați să se dezlănțuie.

Acesta a ales să-și facă dreptate singur, înfruntându-l pe copilul de 13 ani.

 

Bărbatul s-a întâlnit față în față cu adolescentul, moment în care l-a bruscat, l-a înjurat și l-a amenințat. Scena a avut loc în gara din Pitești, martori la cele întâmplate fiind mai mulți copii.

Tot bărbatul a fost cel care a sunat la 112, fără să specifice însă de evenimentele care s-au petrecut anterior.

Subiectul pe larg, AICI – Un bărbat bruschează și înjură un copil: „Te scot pe geam! Am eu timp și de tine, ho! *ișa-m-aș pe tine!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90