SMART KIDS 930X122

amenzi

POLIȚIA RUTIERĂ, NECRUȚĂTOARE. AMENZI LA FOC AUTOMAT ÎN ARGEȘ

Poliția Rutieră, necruțătoare. Amenzi la foc automat în Argeș. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Astfel, în ultimele 48 de ore, în urma abaterilor constatate, au fost date 430 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora depășind 120.000 de lei.

De asemenea, potrivit Biroului de presă al Poliției argeșene, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 31 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3