Donaris 930 x 122

politie

Poliția și-a „tras” TIR! Va merge prin țară precum caravana „Din Dragoste”

Poliția și-a „tras” TIR! Va merge prin țară precum caravana „Din Dragoste”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Poliția are în dotare o mașină mai puțin obișnuită pentru această structură. Colantat ca o autospecială de intervenție, un cap tractor de TIR și-a făcut apariția, de aproximativ o lună de zile, într-o parcare a Ministerului Afacerilor Interne.

Este vorba despre un cap tractor de TIR Mercedes achiziționat printr-un proiect pe fonduri europene pentru creșterea siguranței rutiere.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

Poliția va face cu TIR-ul caravane de educație rutieră care se vor desfășura cel mai probabil în parcările supermarketurilor.

”De fapt polițiștii se vor plimba din județ în județ cum era caravana ”Din Dragoste” și vor ”propovădui” siguranța rutieră. De fapt vor băga în TIR cel mult 20 de copii și după o oră îi scoate și sunt mai educați rutier”, a explicat un polițist pentru Ziare.com.

Întreaga știre o puteți citi AICI

Foto: Ziare.com

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Oaianeagra spune:

    Ce prostie. Fac educatie cu camionul? Astia chiar nu mai au ce face. Ma gandeam ca au ceva remorci cu echipament, dar ei se plimba cu camionul wtf

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90