930 x122 grota rece

articole pirotehnice

Poliția și Jandarmeria au făcut anunțul momentului! Ce se întâmplă!

Poliția și Jandarmeria au făcut anunțul momentului! Ce se întâmplă!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astăzi, într-o conferință de presă organizată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș (IPJ), situat pe strada Victoriei, nr.45, oficiali ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș au abordat subiectul delicat al articolelor pirotehnice.

Conferința de presă a fost susținută de:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

– comisar de poliție Epure Mădălina – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș,

– plutonier adjutant Luiza Ciobănescu – purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș

– comisar de poliție Diaconescu Cristian – din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase -I.P.J. Argeș.

În cadrul întâlnirii, au fost explicate categoriile de articole pirotehnice, așa cum sunt ele definite de legislația în vigoare.

 

Discuțiile s-au concentrat și pe măsurile de precauție și de prevenire a incidentelor, accentuând importanța respectării prevederilor legale referitoare la deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și utilizarea acestor articole de către persoane fizice și juridice.

Poliția și Jandarmeria au făcut anunțul momentului! Ce se întâmplă!

Aceste măsuri sunt cu atât mai relevante în perioada sărbătorilor de iarnă 2023/2024, un timp în care utilizarea articolelor pirotehnice crește considerabil.

Imagini video din conferință pot fi urmărite, AICI:

Reprezentanții autorităților au subliniat necesitatea unei conștientizări sporite din partea consumatorilor privind riscurile asociate nerespectării legislației în acest domeniu, precum și consecințele potențiale grave.

Această conferință vine în contextul unei preocupări crescute pentru siguranța cetățenilor în timpul sărbătorilor.

Video 1: IPJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Geo spune:

    SAESP Arges, doarme somnul de veci ….rasuna orasul de petarde, mai ales in fiecare din zilele de week-end , inclusiv la locatiile care organizeaza petreceri si care sunt invecinate la cativa metrii de locuinte si case. Nu se intreprinde nimic…In special zona Tancodrom unde locuieste si primarul cand nu este la conac, bubuie de luni de zile . Politia se face ca nu intelege , chiar daca au fost anuntati …,,si noi ce sa facem ?,, este raspunsul la sesizari …SA APLICATI LEGEA !!!….Intr-o zi o sa arda niste locuinte si atunci o sa dea din umeri ca de obicei …si mai vor mariri salariale ….Gem pietele de vanzatori de artificii si petarde care intr-un dulce concubinaj cu fortele de ordine , isi desfasoara activitatea nestingherit . Un singur politist pus la panda langa asemenea localuri in week-end poate constata in jurul orelor 24.oo cum se veselesc cu focuri de artificii …e foarte simplu dupa sa descoperi si de unde le-au achizitionat respectivii ….Dar probabil politia vede prea multe filme si socoteste ca e sub demnitatea ei sa faca investigatii in acest sens …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90