SPALATORIE MURAY  930×122

Arges

A fost promulgată o nouă Lege pentru scutiri la plata impozitului

A fost promulgată Legea conform căreia gospodăria țărănească va putea fi scutită de plata impozitului pe terenuri și clădiri, anunță deputatul PSD de Argeș Aurel Bălășoiu (foto).

Citiți și: S-a terminat! Decizii majore privind deținerea și vânzarea de droguri!

 

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

 

Prin noua lege promulgată, ”gospodăria țărănească poate deveni membru cooperator asociat în cooperative agricole. Definirea și modul de autorizare a gospodăriei țărănești se stabilesc prin ordin comun al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor”.

Același act normativ introduce în Legea cooperației agricole și precizarea clară privind scutirea de impozite pentru membrii cooperatori. Astfel, se prevede ”scutirea membrilor cooperatori de la plata impozitului pe clădirile și pe terenurile utilizate pentru producția valorificată prin/către cooperativa agricolă, inclusiv pentru bunurile aflate în patrimoniul de afectațiune al persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale și întreprinderilor familiale definite potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 44/2008, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 182/2016”.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3